Jag som grundat
Move Consulting heter
Linda Vismer och jag är en …

Jag älskar varenda kvadratcentimeter av den här planeten och de levande ting som bor, lever och verkar här tillsammans. Jag har haft förmånen att resa under hela mitt liv och har hundratals resdagar i över 65 länder i bagaget. Det har gjort mig nyfiken, ödmjuk och tacksam. Jag är väl medveten om turismens baksidor och starkt övertygad om turismens potential för att bidra till en bättre värld för fler.

Debuterad författare

Jag har skrivit boken Resenärens makt – turism som när och tär. Det är en annorlunda guidebok för den som älskar att resa. Boken ger tankesätt och verktyg för att fler ska göra aktiva val när de reser som baseras på deras egna värderingar, kunskap och drivkrafter. Boka mig gärna som föreläsare eller köp boken i min webshop.

Lansering av bolen Resenärens makt

Erfaren bloggare

Jag skrev mitt första blogginlägg 2005 och blev en seriös resebloggare 2016. Redan då valde jag att nischa mig på att resa hållbart, eller Resa medvetet som bloggen heter. I över 1000 blogginlägg har jag inspirerat, utmanat och ifrågasatt hur vi reser och uppmuntrar resenärer att genom kunskap och reflektion ta medvetna beslut.

Norge