Om Move Consulting

Move står för rörelse. Att ständigt vara i process, att utvecklas och förbättras. Hållbarhet och regenerativitet är inte ett statiskt tillstånd, något att bocka av. Det är hela tiden en förflyttning. Det kräver rörelse.

Jag som driver Move Consulting heter Linda Vismer och är hållbarhetsstrateg, utbildare, processledare och författare till boken Resenärens makt – turism som när och tär.

Move Consulting är som en personlig tränare i hållbarhet. Det är du som kund som gör det stora jobbet och känner skillnaden, jag finns där med min expertis, målmedvetenhet och verktyg. Jag säkerställer att träningen blir av. Vi gör det tillsammans, därför kommunicerar jag som ett vi. Det är först då förändring kan bli varaktig och ni på sikt inte vara beroende av en PT.

Jag älskar varenda kvadratcentimeter av den här planeten och de levande ting som bor, lever och verkar här tillsammans. Jag har haft förmånen att resa under hela mitt liv och har hundratals resdagar i över 65 länder i bagaget. Det har gjort mig nyfiken, ödmjuk och tacksam. Jag är väl medveten om turismens baksidor och starkt övertygad om turismens potential för att bidra till en bättre värld för fler.

Debuterad författare

Jag har skrivit boken Resenärens makt – turism som när och tär. Det är en annorlunda guidebok för den som älskar att resa. Boken ger tankesätt och verktyg för att fler ska göra aktiva val när de reser som baseras på deras egna värderingar, kunskap och drivkrafter. Boka mig gärna som föreläsare eller köp boken i min webshop.

Lansering av bolen Resenärens makt

Erfaren bloggare

Jag skrev mitt första blogginlägg 2005 och blev en seriös resebloggare 2016. Redan då valde jag att nischa mig på att resa hållbart, eller Resa medvetet som bloggen heter. I över 1000 blogginlägg har jag inspirerat, utmanat och ifrågasatt hur vi reser och uppmuntrar resenärer att genom kunskap och reflektion ta medvetna beslut.

Norge